Duinenzee

360° Zicht op zee en duin


Interesse? Contacteer ons via 02 342 09 09
of vraag hier meer informatie aan over...

* Deze velden zijn verplicht

Door uw gegevens achter te laten geeft u Skyline Europe de toestemming om u op de hoogte te houden over nieuwe projecten, nieuwe ontwikkelingen en interessante aanbiedingen. Lees hier onze privacy disclaimer.

Duinenzee

Uitzonderlijke assistentiewoningen
met zicht op zee en duin.

Aan de kust is het altijd fijn vertoeven: de sfeer is relaxed én het doet deugd voor lichaam en geest om gezonde zeelucht in te ademen. Voor de bewoners van Duinenzee voelt elke dag als vakantie.

De stijlvolle assistentiewoningen hebben een idyllische ligging op het strand van De Panne, naast het privaat domein ’t Vissersdorp en het Westhoek natuurreservaat. Elk appartement heeft zicht op zee en op het Westhoek duinenreservaat.

Wonen met zicht op zee en duin? Eindelijk kan het!

Uw assistentiewoning vanaf €329.000 (excl. kosten)

Meer informatie

Vastgoed op een toplocatie aan zee:
investeer in een zorgeloze toekomst.

Investeren aan de Belgische kust is kiezen voor zekerheid: de Belgische kustlijn is immers beperkt en nieuwbouwappartementen met zeezicht zijn schaars en zeer gegeerd. Met Duinenzee gaat u een zorgeloze toekomst tegemoet.

Net als veel andere kuststeden is De Panne zeer geliefd bij senioren. Niet alleen de ‘geboren en getogen’ inwoners van de kustgemeenten vertoeven hier graag, maar ook steeds meer ouderen uit andere regio’s herontdekken deze parel aan de Belgische kust. Bijgevolg is de vraag naar aangepaste wooninfrastructuur bijzonder groot en ze zal de komende jaren enkel blijven stijgen.

Een investering met alleen maar voordelen

  • Uniek in België: assistentiewoningen op het strand
  • AAA-locatie aan de Belgische kust = garantie op meerwaarde
  • Slechts 12% btw en vrijgesteld van onroerende voorheffing dankzij het fiscaal gunsttarief voor erkende assistentiewoningen
  • Toenemende vergrijzing + seniorenmigratie naar de kust > stijgende vraag
  • Senioren zijn een uiterst betrouwbaar huurpubliek
  • Kwaliteitsvolle zorgverlening door ervaren exploitant
  • Zorgeloze belegging dankzij ervaren exploitant
Meer informatie

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie
of bel ons op 02 342 09 09.

Skyline Europe, uw ervaren partner

U investeert voor uw dromen. Dat hebben wij bij Skyline Europe goed begrepen. Al 40 jaar lang schenken slimme investeerders ons hun vertrouwen, en genereert ons kwalitatief investeringsvastgoed op toplocaties het rendement om dromen waar te maken. Een opbrengst die écht waardevol is.

Ik heb een vraag over...

* Deze velden zijn verplicht

Door uw gegevens achter te laten geeft u Skyline Europe de toestemming om u op de hoogte te houden over nieuwe projecten, nieuwe ontwikkelingen en interessante aanbiedingen. Lees hier onze privacy disclaimer.